Iveco
Iveco
SEAT - Service Partner
Ctra d'Olot, 9
17850 Besalú (Girona)
Tel.: 972 590 079
gerencia@tllsleonardosanz.seat

Horari:
De dilluns a divendres
de 8h a 13:30h i de 15h a 19:30h
Seat

SEAT - Service Partner

Manteniment preventiu
El manteniment preventiu consisteix en una diagnosis electrònica del motor i dels dispositius de de seguretat. A més a més, inclou una inspecció de 20 punts compresos en 10 àrees clau del vehicle, per tal de garantir que està en perfectes condicions.

Vehicle de substitució
Mentre tingueu el cotxe al taller, oferim un vehicle de substitució a un preu reduït. Reserveu-lo quan truqueu per demanar cita prèvia.

Recollida i entrega a domicili
A través del servei de recollida i entrega, us venim a buscar el cotxe a casa, el portem al taller per fer el manteniment o reparació i us el tornem. Per un cost addicional reduït, estalviareu temps i guanyareu comoditat. Consulteu-nos les condicions.

Inspecció i manteniment
El vostre cotxe rebrà les inspeccions periòdiques i treballs de reparació amb Recanvis Originals SEAT®. Realitzeu aquest Servei una vegada a l’any o cada 15.000km i el vehicle estarà sempre en perfectes condicions.

Accessoris originals SEAT®
A l’hora de personalitzar el vostre vehicle sigueu originals. Utilitzeu productes que tinguin l’exclusiva garantia de qualitat dels Accessoris Originals SEAT®.
Llandes, volant, barres, la qualitat de tota la gamma d’accessoris ha estat verificada i rigurosament comprovada. El segell de Disseny Original garanteix que cada accessori SEAT® s’adapta perfectament al vehicle, assegurant els màxims nivells de qualitat i seguretat.

Recanvis originals SEAT
Si desitgeu el millor pel vostre SEAT, escolliu sempre Recanvis Originals SEAT®. Els nostres procediments industrials i de disseny compleixen amb les normatives més estrictes per tal que cada Recanvi Original SEAT® pugui garantir els nivells de producció, durabilitat i rendiment que exigeix el vehicle.
A mès més els Recanvis Originals SEAT® instal·lats al nostre taller, tenen dos anys de garantia de materials i mà d’obra.

Inspecció pre-ITV
Quan hagueu de passar la revisió ITV, feu-ho sense cap tipus de problema ni incidència. Els nostres tècnics i professionals faran una revisió completa al vostre cotxe, preparant-lo i condicionant-lo per verificar que tot estigui en ordre i comprovar superi tots els punts de la Revisió ITV. Si ho preferiu, per més comoditat, anirem nosaltres mateixos a passar la revisió del vostre cotxe.

Vehicles nous, d’ocasió i KM0.

 


© 2011 - Copyright Tallers L. Sanz, S.A.    Avís legal    Politica de privacitat    Politica de qualitat